Rasun Nimenhuuto Ohje

  1. Jäsenhakemuksesi hyväksynnän jälkeen saat liittymislinkin Nimenhuutoon.
  2. Liittymislinkki löytyy 'Tervetuloa Raision Sulkapalloilijoihin!'-sähköpostista, joka tulee hyväksynnän jälkeen. Tervetuloa-tiedote on hieman erilainen, riippuen onko juniori- vai aikuisjäsen.
  3.  Klikkaa saamaasi linkkiä. Valitse 'Kirjaudu jäsensivuille' >Liity joukkueeseen<. 
  4. Täytä tiedot ohjeiden mukaan. (Jos olet huoltaja, niin kirjoita pelaajan nimen kohdalle lapsen nimi). 
  • Käyttäjätunnuksella ja salasanalla voit kirjautua sisään palveluun. Joukkueen (Rasun) ilmoitussivulla näkyvät tapahtumat sekä uusimmat viestit. Tämä on useinmiten katsotuin sivu. Tästä näkee yhdellä silmäyksellä, kuka on tulossa pelaamaan, viestit ja vuoron peruutuksen.
  • Oikeasta yläkulmasta, nimeäsi klikkaamalla, pääset muokkaamaan 'Omaa profiilisia'. Voit vaihtaa salasanasi, lisätä tietojasi, profiilikuvasi ym. Tallenna lopuksi muutokset. Joukkueen jäsenet voivat myös itse ylläpitää omat yhteystietonsa, kun tulee tarve päivittää niitä. Samasta valikosta kirjaudutaan ulos.
  • Ylävalikosta 'Tapahtumat' ilmoittaudutaan tapahtumiin. Vedä nimesi ko. päivän tapahtuman, In-boxiin. Jos et pääsekään tulemaan, voit vetää nimesi, Out-boxiin.
  • On tärkeä ilmoittautua vuorolle. Muut näkevät ketkä ovat tulossa. Valmentajat näkevät ryhmän tulijat ja osaavat ennakkoon valmistella harjoitukset. Voit ilmoittaa myös muita pelivuorolle sekä merkitä vierailijat. Muista merkitä ajoissa.
  • Ylävalikossa pääsee myös joukkueen muille sivuille. Voit tehdä ja muuttaa tapahtumia, lähettää viestejä, tallentaa kuvia ja tiedostoja, katsoa pelaajien yhteystietoja jne.

            KÄYTTÄKÄÄ NIMENHUUTOA!