Uutiset

Koronan vaikutukset Rasun sulkapallotoimintaan (tilanne 5.1.2021)

Rasun junioritoiminta jatkuu turvallisuustoimet huomioiden. Aikuiset joutuvat odottamaan pelikentille pääsyä ainakin 24.1.2021 asti. VSSHP:n ja Raision kaupungin pandemiajohtoryhmät ovat kokoontuneet…

Rasun puheenjohtaja Susanna Lehtojärvi kiittää neljästä vuodesta

Susannan neljän vuoden pesti Raision Sulkapalloilijoiden johtokunnassa tulee päätökseen 31.12.2020.

Vuoden 2020 seuratoimijat valittu

Raision Sulkapalloilijat valitsi vuoden 2020 seuratoimijoiksi Aki Toivosen ja Jouni Rankin. Aki on mm. hypännyt tiukan paikan tullen apuun junioritoiminnassa ja Jouni on auttanut monet kerrat sponsorihankinnassa.

Koronapäivitys: Junioritoiminta jatkuu toistaiseksi - aikuistoiminta keskeytyy

Raision Sulkapalloilijoiden junioritoiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan alla olevat turvatoimet huomioiden. Aikuisten pelivuorot keskeytyvät 23.12.2020 asti.

Koronatilanne 24.11.2020: Vastuullisella toiminnalla varmistetaan harrastaminen

Tilanne Turun seudulla on edelleen kiihtymisvaiheessa. Tartuttavuusluku on asettunut nykytasoon, jopa hieman laskenut parempaan suuntaan. Tilanne ei kuitenkaan ole ohi, vaan voimassa olevia ohjeita tulee edelleen vahvistaa.

Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen ti 8.12.2020

Syyskokouksessa valitaan puheenjohtaja, johtokunta sekä päätetään jäsenmaksun suuruus. Lisäksi valitaan vuoden 2020 seuratoimija.

Rasun uudet toimintasäännöt

Rasun edelliset toimintasäännöt olivat vuodelta 2001. Sääntöjen ajanmukaisuus haluttiin varmistaa ja pohjaksi valittiin Olympiakomitean mallisäännöt.

Mitä aloittelevan juniorin mailahankinnassa olisi hyvä huomioida?

Rasun kilpapelaaja Juha-Pekka Hursti opastaa junioreita ja vanhempia mailan hankinnassa. Mailoja pääsee kokeilemaan ja hankinnoissa saa neuvoja Rasun erikseen järjestämissä tilaisuuksissa.

Syksyn 2020 pelivuorot

Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Vanhempien tehtävänä on huolehtia, että valmennukseen osallistuvat lapset pesevät kätensä. Harjoituksiin ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Kesävuorot 1.6.-30.8.2020 Friisilässä

Rasun kesävuorot ovat käytössä 1.6.-30.8.2020 alla olevan listan mukaisesti tutussa Friisilän koulun liikuntahallissa. Avainten päivitys on tehty keskitetysti ja avainten haltijoista on lista…

Kevätkokous siirtyy myöhemmin pidettäväksi

Koronatilanteen vuoksi johtokunnan päätöksellä kevätkokousta siirrettiin. Ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. ​Asialistalle on tulossa lisäasiana sääntömuutokset ja jäsenet voivat ehdottaa myös asioita käsiteltäväksi kevätkokouksessa.

Koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet Rasun toiminnassa

Rasu haluaa hidastaa koronavirusepidemian leviämistä ja varmistaa terveydenhuollon resurssien riittävyyden poikkeuksellisessa tilanteessa. Vähentämällä tartuttamisen mahdollisuuksia suojelemme riskiryhmässä olevia.

Akseli Nummi ja Alvar Melleri 16 parhaan joukkoon nuorten sulkapallon EM-kisoissa Ranskassa

Akseli Nummi (RaSu) ja Alvar Melleri (SSB) sijoittuivat nuorten 15-vuotiaiden sulkapallon Euroopan mestaruuskisoissa 16 parhaan joukkoon.

Tarton kisat 4.1-5.1.2020

Sääntömääräinen kevätkokous tiistaina 19.3.2019 klo 18:00

- Ajankohta: tiistaina 19.3.2019 klo 18:00 (kesto: n. 1 tunti) - Paikka: Kerttulan liikuntahallin kokoustila - Kevätkokouksen esityslista: 1. Avataan kokous. 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,…

Muutoksia pelivuoroissa

Käy katsomassa päivitetyt pelivuorot täältä: https://www.rasu.net/pelivuorot/.

Rasulle Sulkapalloliiton Vuoden Valinta 2018 Kisaviestinnästä

Raision Sulkapalloilijat palkittiin Vuoden 2018 kisaviestinnästä SM-kisojen yhteydessä. Clear puolestaan pokkasi palkinnon Vuoden 2018 kilpailusta. Hyvää pöhinää Varsinais-Suomen sulkapallokentillä!…

Rasu hienosti edustettuna sulkapallon SM-kisoissa 2019 Vantaalla

SM-kisat 2019 järjestettiin 1.-3.2.2019 Vantaalla. SM-kisoihin osallistui 120 Suomen huippupelaajaa 30 eri seurasta. Suomen parhaimmiston joukossa Raision Sulkapalloilijoita olivat edustamassa…

Rasun ensimmäiset Eliittikisat 1.-2.12.2018 sujuivat mallikkaasti

Suurkiitokset jokaiselle rasulaisille, joka oli mukana tekemässä historiaa. Rasun ensimmäiset Eliittikisat sujuivat kokonaisuudessaan hyvin. Mm. yhtäkään pisteennäyttäjää ei tarvinnut kuuluttaa otteluihin kumpanakaan kisapäivänä.

Rasulle murskaava kolmoisvoitto Clearin järjestämässä joukkuekilpailussa 15.12.2018

Lue Sulkapalloliiton sivuilla oleva uutinen tästä: https://www.sulkapallo.fi/2018/12/18/rasulle-murskaava-kolmoisvoitto-clearin-jarjestamassa-joukkuekilpailussa-15-12-2018/

Vanhempia