Pelivuorot 

Rasulla on käytössään kaksi harjoitus/pelipaikkaa: 

Pelivuorot on aina ensisijaisesti sen ryhmän käytössä, mihin vuoron nimikin viittaa eli jos nimenhuudossa lukee juniorivuoro, niin junioreille tulee antaa kenttätilaa ja sama esim. aikuinen lapsi vuorolla jne.

Jos vuorolla lukee "Pelivuoro kaikki", niin on se kaikille avoin pelivuoro, iästä tai tasosta riippumatta. 

Erityisesti keskiviikon vuoro on sellainen, mille ei varata pelejä/kenttiä, vaan siellä katsotaan pelit paikan päällä ja tarvittaessa kierrätetään pelaajia kenttien välillä.

Sama periaate myös muilla vuoroilla eli vaikka olisikin pelit sovittuna, niin vaihdellaan tarpeen vaatiessa. Näin kaikki pääsee pelaamaan.

Vuoroille saa tulla vierailijoita muista seuroista, mutta RaSun pelaajat ovat etusijalla eli jos ilmoittaumisia tulee paljon jollekin vuorolle, niin ulkopuolisten pitää väistyä.

Jos olet vuorolle tulossa, niin muista laittaa Nimenhuutoon merkintä ajoissa (viimeistään yksi vuorokausi ennen) ja merkitä myös vierailijat, tällöin tietää paljonko pelaajia on tulossa.

Erityisesti pitkillä vuoroilla, merkitkää myös aika, millä välillä tulette pelaamaan. Näin kaikki voivat sovitella omaa tulemistaan, sen mukaan miten parhaiten on tilaa.

Sovitaan ajoissa, joustetaan ja otetaan kaikki mukaan, niin saadaan hyviä pelejä kaikille!

Mahdolliset peruutukset

Pelivuorojen mahdolliset peruutukset ilmoitetaan Nimenhuudossa ja SuomiSportissa. Voit myös tarkistaa Kerttulan liikuntahallin ja Friisilän koulun liikuntasalin vuorojen varaustilanteen tästä linkistä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Yhteiset pelivuorot (29.8.2022 alkaen) Friisilä 

PäiväKloPaikkaPelivuoro
MA17:00-18:30FriisiläPelivuoro kaikki
TI


KE19:30-22:00FriisiläPelivuoro kaikki
PE20:30-22:00FriisiläPelivuoro kaikki
LA 13:00-15:30FriisiläPelivuoro kaikki
LA17:30-19:30FriisiläPelivuoro kaikki
SU09:00-11:30Friisilä

Ensisijaisesti aikuinen ja lapsi sekä juniorit,

jos tilaa niin kaikki

(Friisilässä 4 kenttää)


Junioreiden valmennusryhmät ja junioreiden yhteiset pelivuorot  (29.8.2022 alkaen.) Friisilä ja Kerttula 


PäiväKloPaikkaValmennusryhmäValmentaja(t)
TI16:00-17:30FriisiläJunioritreenitAki & Tero
TO16:00-17:30FriisiläJunioritreenitAki & Tero
PE16:00-17:30Kerttula

Sulkapallokoulu puoli salia,

juniorivuoro toinen puoli salia

Marite

(Friisilässä 4 kenttää)
 

Aikuisten pelivuoroilla on käytössä Nimenhuuto

Aikuisten vuoroilla on käytössä Nimenhuuto. Voit katsoa Nimenhuudosta, onko kaverisi ilmoittautunut pelivuorolle. (Jotta voit nähdä pelikaverien kirjautumiset, tulee sinun liittyä joukkueeseen saamiesi ohjeiden mukaisesti). Jos olet sopinut peleistä jo jonkun porukan kanssa, voit ilmoittaa myös pelikaverisi vuorolle. Yhteisillä pelivuoroilla kierrätetään pelaajia, joilla ei ole pelikaveria, tasosta huolimatta, jotta kaikki pääsevät pelaamaan.

Rasun Nimenhuuto

Valmennusryhmät käyttävät SuomiSportin Seurapalvelua

Valmennusryhmien osalta on otettu v.2020 alusta alkaen SuomiSport käyttöön valmennuksiin ilmoittautumiseen ja kausimaksujen maksamiseen.

Myös Rasun jäsenmaksut maksetaan Suomisportissa (joko kännykkäsovelluksessa tai selaimella). Et siis saa enää erillistä jäsenmaksulaskua s-postitse.

Lataa Suomisport sovellus kännykkään