Pelivuorot 

Rasulla on käytössään kaksi harjoituspaikkaa: 

- Pelivuorot on aina ensisijaisesti sen ryhmän käytössä mihin vuoron nimikin viittaa eli jos nimenhuudossa lukee juniorivuoro niin junioreille tulee taata kenttätilaa, ja sama esim aikuinen lapsi vuorolla jne.

- Jos vuorolla lukee pelkkä "Pelivuoro" niin on se kaikille avoin pelivuoro, iästä tai tasosta riippumatta. 

- Erityisesti keskiviikon vuoro on sellainen mille ei varata pelejä/kenttiä vaan siellä katsotaan pelit paikan päällä ja tarvittaessa kierrätetään pelaajia kenttien välillä.

- Sama periaate myös muilla vuoroilla eli vaikka olisikin pelit sovittuna niin vaihdellaan tarpeen vaatiessa. Näin kaikki pääsee pelaamaan.

- Vuoroille saa tulla vierailijoita muista seuroista mutta RaSun pelaajat ovat etusijalla eli jos tulee ruuhkaa jollekin vuorolle niin ulkopuoliset väistää ensimmäisenä

- Muistakaa laittaa nimenhuutoon merkintä ajoissa (viimeistään 1 vuorokausi ennen) jos olet vuorolle tulossa ja merkitkää mukaan myös vierailijat niin tietää suoraan montako henkeä on tulossa.

- Erityisesti pitkillä vuoroilla, kuten lauantai, merkitkää myös aika millä välillä tulette pelaamaan, näin voi kaikki säätää omaa tulemistaan sen mukaan miten parhaiten tilaa.

- Sovitaan ajoissa, säädetään, joustetaan ja otetaan kaikki mukaan niin saadaan hienoja pelejä kaikille!

Lue koronan vaikutuksista Rasun toimintaan täällä: www.rasu.net/uutiset

Yhteiset pelivuorot aikuisjäsenille (1.9.2021-31.5.2022) 

PäiväKloPaikkaYhteinen vuoro
MA17:00-18:30Friisiläkaikki
TI16:00-17:30Friisilä2 kenttää Rasu, 2 kenttää LounaSulan alueen kilpapelaajat
KE19:30-22:00Friisiläkaikki
PE18:30-20:00Friisiläkaikki
LA 10-15:30Friisiläjuniorit
LA17:30-19:30FriisiläKaikki
SU9:00-13:00Friisiläaikuinen-lapsi -vuoro
(Friisilässä 4 kenttää)

Tiistai vuoro on jaettu niin, että 2 kenttää on normaalisti RaSulaisten käytössä ja 2 kenttää on varattu LounaSulan alueen kilpapelureille mistä tahansa seurasta. Tämä liittyy yhteistyökuvioon lähialueen seurojen kanssa millä pyritään saamaan harjoitusmahdollisuuksia monipuolisesti alueen kilpapelaajille.  Nimenhuuto on käytössä eli jos kilpapelureita ei ole tulossa tuota kahta kentällistä niin toki vuoroa saa käyttää normaalisti. Tyhjillään kahta kenttää ei siis tarvitse pitää :)

Keskiviikon pelivuoro on yhteinen pelivuoro, jonne ei sovita tai varailla pelejä erikseen, vaan kaikki mukaan ja katsotaan paikan päällä sopivat pelit. Lisäksi pelaajia kierrätetään myös vuoron aikana, eikä pelata saman/samojen kanssa koko vuoroa. Tällä ideana saada kaikille monipuolisia ja vaihtelevia ja ennen kaikkea mukavia pelejä. Samalla tutustuu myös vähän uusiin jäseniin :)

Junioreiden valmennusryhmät ja junioreiden yhteiset pelivuorot  (1.9.2021-31.5.2022)  HUOM! sulkapallokoulu alkaa 10.9. 

PäiväKloPaikkaValmennusryhmäValmentaja(t)
TO16:00-17:30FriisiläjunnutreenitAki ja Tero
PE16:00-17:30KerttulaTaitoryhmä (edistyneemmät juniorit)Rasun kilpapelaajat
PE16:00-17:30KerttulaSulkapallokoulu (aloittelevat n. 8-12v.)Sara Leino (BWF 1-taso)
SU9:00-11:30Friisilävanhempi-lapsi -vuoroEi valmennusta 
(Friisilässä 4 kenttää, Kerttulassa 9 kenttää)

Mahdolliset peruutukset

Pelivuorojen mahdolliset peruutukset ilmoitetaan SuomiSportissa ja Nimenhuudossa, mutta voit tarkistaa Kerttulan liikuntahallin ja Friisilän koulun liikuntasalin vuorojen tilanteen oheisesta linkistä.


Huomioitavaa pelipaikoista

Friisilän koulun liikuntasalin sisäänkäynti löytyy Tasalankadun päädystä. Ovi on aina lukossa, joten varmista Nimenhuudosta, että pelivuorolle on tulossa avaimellinen pelaaja (teksti "avain" pelaajan nimen perässä). Kerttulan liikuntahallissa on paikalla vahtimestari, joten pelivuorolle ei tarvita avainta.

HUOM! Friisilän kulkuavain pitää päivittää kevät-kesävuorojen sekä kesä-talvivuorojen vaihtuessa soittamalla Kerttulan liikuntavahtimestarille. Kerttulan liikuntahallin henkilökunnan tavoittaa puhelimitse 044 797 1007 virka-aikana.

Aikuisten pelivuoroilla on käytössä Nimenhuuto

Aikuisten vuoroilla on käytössä Nimenhuuto. Voit katsoa Nimenhuudosta, onko kaverisi ilmoittautunut pelivuorolle. (Jotta voit nähdä pelikaverien kirjautumiset, tulee sinun liittyä joukkueeseen saamiesi ohjeiden mukaisesti). Jos olet sopinut peleistä jo jonkun porukan kanssa, voit ilmoittaa myös pelikaverisi vuorolle. Yhteisillä pelivuoroilla kierrätetään pelaajia, joilla ei ole pelikaveria, tasosta huolimatta, jotta kaikki pääsevät pelaamaan.

Rasun Nimenhuuto

Valmennusryhmät käyttävät SuomiSportin Seurapalvelua

Valmennusryhmien osalta on otettu v.2020 alusta alkaen SuomiSport käyttöön valmennuksiin ilmoittautumiseen ja kausimaksujen maksamiseen.

Myös Rasun jäsenmaksut maksetaan Suomisportissa (joko kännykkäsovelluksessa tai selaimella). Et siis saa enää erillistä jäsenmaksulaskua s-postitse.

Lataa Suomisport sovellus kännykkään