Kilpailutoiminta

Sulkapallon pelisäännöt

Sulkapalloliiton Säännöt-sivulta löydät pelisääntöjen lisäksi myös kilpailu-ja luokitussäännöt, edustussäännöt, seuraedustusten muutokset sekä  kurinpito- ja käytössäännöt.
Kilpaileminen


Sulkapalloliiton kotisivut 
Sulkapalloliitto

Kilpailukalenteri

Lisenssit ja vakuutukset

Lisenssit ja vakuutukset ostetaan SuomiSportista. JOKAISEN pelaajan, joka osallistuu Suomen Sulkapalloliiton vahvistamaan (=kilpailukalenterissa) kilpailuun on lunastettava kilpailulisenssi ennen kilpailuun/kilpailuihin ilmoittautumista. Lisenssin ostaja sitoutuu noudattamaan Suomen Sulkapalloliiton sääntöjä ja kulloinkin voimassa olevia Antidopingsääntöjä.

Kilpailuilmoittautumiset, ottelukaaviot ja tulokset

Pelaajan tulee luoda profiili Tournamentsoftwareen (TSW) ilmoittautuakseen Sulkapalloliiton virallisiin kilpailuihin. Lisenssi on hankittava SuomiSportista ennen kilpailuun ilmoittautumista. Huomioithan, että lisenssin päivittymisessä voi mennä pari arkipäivää.

LounaSulka

Lounais-Suomen Sulkapalloyhdistys, Lounasulka, on alueen sulkapalloseurojen muodostama yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää alueen harraste- ja kilpailutoimintaa. Lounasulka on "kanava ja naulakko" uusille ideoille sekä koordinoiva elin alueen seurojen järjestämille säännöllisille tapahtumille, joista tärkeimmät ovat alueellinen juniorikilpasarja, leirit sekä valmentajakoulutus.

Raision Sulkapalloilijat ovat mukana LounaSulan toiminnassa ja järjestävät mm. LounaSulan kisat junioreille kerran vuodessa.


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Lounasulka

Raision Sulkapalloilijoiden kisatuet v. 2023 

LuokkaTukiprosentti
Valio80%
A60%
B40%
C40% (vain juniorit, alle 18v)

Lounasulan kilpailut

(juniorit)

100%

+ pallot


Raision Sulkapalloilijoiden kisatuet v. 2024

LuokkaTukiprosentti
Valio-C50%

Lounasulan kilpailut

(juniorit)

100%

+ pallot

Viralliset SSuL:n juniorikilpailut100%