Rasun jäsenyys

Liittyminen ja eroaminen aina kirjallisesti.

Jäsenmaksut (1.1.2023 alkaen)

Aikuisjäsen (18v. tai vanhempi) 125 eur/kalenterivuosi 

Juniorijäsen (alle 18v.) 75 eur/kalenterivuosi

Jos seuraan haluaa liittyä kesken kauden (puolikas kausi) niin jäsenmaksu tältä vajaalta kaudelta: Aikuiset 60€, juniorit 30€

Valmennusmaksut vaihtelevat ryhmästä riippuen, lue lisää valmennustoimintasivulta. Erillisiä pelimaksuja vuorojen käytöstä ei ole, vaan jäsenyyteen sisältyy pelivuorot sekä muita jäsenetuja, jotka voivat vaihdella vuosittain.

Miten liityn jäseneksi?

 1. Täytä jäsenhakemus sivun lopussa olevan linkin kautta ja olemme sinuun yhteydessä, kun johtokunta on käsitellyt jäsenhakemuksesi.
 2. Kutsumme sinut seuraavaksi SuomiSporttiin. Luo SuomiSporttiin Sportti-ID (sinulla voi olla se jo jonkin toisen lajin myötä.). Liity sen jälkeen oikeaan jäsenryhmään: Rasun edustusjäseneksi (aikuinen tai juniori 18v), tai jos olet jonkin toisen seuran jäsen, liityt Rasun pelioikeusjäseneksi (aikuinen tai juniori) ja tarvittaessa myös valmennusryhmiin.
 3. Saat liittymislinkin Nimenhuutoon. Luo profiili Rasun Nimenhuutoon, jossa ilmoittaudutaan yhteisille pelivuoroille.
  • Huom! Jos kyseessä on juniori, huoltaja luo profiilin lapselle. Huoltajalle on oma kohtansa.
 4. Maksa SuomiSportissa näkyvä jäsenmaksu eräpäivään mennessä. Jos olet valmennuksessa, maksut näkyvät SuomiSportissa.
 5. Olet Rasun jäsen niin kauan, kunnes ilmoitat erostasi. Lähetämme tammikuussa jo olemassa oleville jäsenille muistutuksen jäsenyydestä.

Jäseneksi liittyminen edellyttää sääntöjen hyväksymistä ja niiden noudattamista.

Miten eroan?

Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttäsi syystä tai toisesta, ilmoita siitä osoitteeseen toimisto@rasu.net ja poistamme tietosi jäsenrekisteristä ja profiilisi Rasun Nimenhuudosta. Näin varmistamme, ettei sinulle kohdisteta turhaan jäsenmaksuja, valmennusmaksuja ja jäsenviestintää.

Rasun edustusjäsenyys 

Jollet ole ennestään minkään muun sulkapalloseuran jäsen, sinusta tulee automaattisesti Rasun edustusjäsen. Jos olet jonkun toisen sulkapalloseuran jäsen ja haluat ryhtyä edustamaan Rasua, sinun tulee hakea seurasiirtoa, ole tässä tapauksessa meihin yhteydessä s-postitse: toimisto@rasu.net.  Lisätietoa seuraedustuksen siirrosta täältä: Seuraedustuksen muuttaminen


Mitä jäsenyys käytännössä tarkoittaa?

 1. Saat liudan hyviä pelikavereita.
 2. Saat pelata Rasun yhteisillä vuoroilla (huom! osa vuoroista on valmennusvuoroja, jotka maksavat erikseen).
 3. Käytät SuomiSporttia valmennuksiin ja Nimenhuutoa pelivuoroille ilmoittautumisessa.
 4. Saat oikeuden edustaa Rasua virallisissa kilpailuissa (vain Rasun edustusjäsen).
 5. Saat alennusta Sulkapalloliiton virallisten kilpailuiden ilmoittautumismaksuista (vain Rasun edustusjäsen).
 6. Saat osallistua maksutta Rasun järjestämiin kilpailuihin (vain Rasun edustusjäsen).
  • Junioreille lisäksi maksuton osallistuminen LounaSulan juniorikisoihin.
 7. Osallistut Rasun toimintaan esim.
  1. Rasun omien kilpailuiden järjestelyihin osallistuminen 2-3 kertaa vuodessa
  2. junioreiden valmennusta 2-3 kertaa vuodessa (kilpapelaajat)
  3. kiertävät hallinnolliset tehtävät (esim. kilpapelaajien laskutus 4 krt/vuosi, toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan tehtävät, SuomiSportin ja/tai Nimenhuudon ylläpitoa, FB-sivujen sisällöntuotantoa, kotisivujen päivitystä, Instagram-tilille postauksia jne.)
 8. Voit ostaa aitosulkaisia palloja, kts. valikosta tiedotteet.
 9. Saat jännitettyä mailasi edulliseen jäsenhintaan (Miikka Nummelin (050 3877031) ja Reijo Rantanen (040 5353975). Jännityksen hinta Rasulaisille 20€.
 10. Saat maksutonta mailaneuvontaa Juha-Pekka Hurstilta (0500-32900) ja Rasun juniorivalmennusryhmiin kuuluville -30% alennus Li-Ning mailojen ja varusteiden ovh. hinnoista.  Mailat toimitetaan jännitettyinä sovittujen jänteiden ja jännityskireyksien mukaan.
 11. Nautit sulkapallon pelaamisesta hyvässä seurassa!
Rasussa pelataan hyvässä seurassa, olit sitten kilpapelaaja, kuntopelaaja, seniori tai juniori. Kuva on Friisilän koulun liikuntasalista, jossa on kesän 2018 remontin jälkeen huippuhyvä lattia.
Sulkapalloa hyvässä seurassa Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostilla: johtokunta@rasu.net