Sulkapallokoulu

Sulkapallokoulun syksyn 2020 ensimmäinen kerta on pe 4.9.2020 ja viimeinen pe 18.12.2020. 

Peruutukset:
30.10.2020 peruttu Loimun pelin takia

Kenelle:aloittelevat 8-12v. juniorit
Ajankohta ja paikka:perjantai klo 16:00-17:30 
Kerttulan liikuntahalli, Kisakatu 4, 21200 Raisio
Valmentaja(t):Sara Leino (BWF 1-tason valmentaja, sara.leino@rasu.net)
Apuvalmentajana:
Karoliina Kotilainen (BWF 1-taso)
Valmennusmaksu:50 eur (1.1.2020 alkaen) sisältää sulkapallokoulun että harrasteryhmän valmennuksen). Valmennus on Rasun jäsenille, eli lisäksi juniorin on liityttävä jäseneksi. Vuosittainen juniorijäsenmaksu 75 eur oikeuttaa pelaamaan lisäksi junioreille suunnatuilla yhteisillä pelivuoroilla.
Ryhmä:Max. 20 junioria
Vapaana:-
Vakuutus:Vanhempien on syytä huomioida, että jäsenmaksu ja valmennusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli lapsella ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).
Pelisäännöt:Kevätkauden ja syyskauden ensimmäisillä harjoituskerroilla lapsille ja lasten vanhemmille kerrotaan sulkapallokoulun periaatteet ja harjoitusten pelisäännöt. 


Uudet sulkapallokoululaiset 

Mukaan tarvitset sisäpelitossut, verkkarit tai t-paidan ja shortsit. Mailan saat ensi kerroiksi lainaan hallilta. Olethan aina ajoissa paikalla, jotta pääsemme aloittamaan harjoitukset ajallaan.  Vanhempi, tuothan lapsesi kentälle saakka ja hae hänet pukuhuoneesta. Näin saamme myös viestiä tarvittaessa välitettyä teille ja voitte varmistua myös, että valmentaja on varmasti paikalla.

Uusien sulkapallokoululaisten tulee täyttää jäsenhakemus, jonka löydät sivuiltamme kohdasta "Liity jäseneksi". 


Kenelle sulkapallokoulu on tarkoitettu? 

Sulkapallokoulu on tarkoitettu 8-12-vuotiaille sulkapalloa aloitteleville tytöille ja pojille. Sulkapallokoulussa harjoitellaan peruslyöntejä, liikkumista ja sulkapallon sääntöjä. Taitoja voi kehittää käymällä samalla valmennusmaksulla harrasteryhmässä. Kun taidot ovat kehittyneet riittävästi, on sulkapallokoulun ja harrasteryhmän jälkeen mahdollista jatkaa edistyneemmille pelaajille tarkoitetuissa ryhmissä.  


Sulkapallokoululla on käytössä SuomiSport 

SuomiSportin avulla voimme seurata sulkapallokoulun harjoituksiin tulijoiden määrää sekä ilmoittaa salivuoron peruutuksista ajallaan jokaiselle pelaajalle.  

  1. Liity Rasun Sulkapallokouluun tästä (vaikka olisit tulossa vain kokeilemaan): https://seurat.suomisport.fi/invite/b9d733fd-9efc-4007-9c12-08c332a615e7
  2. Huom! Huoltajan luo itselleen ensin SuomiSportin Sportti-ID:n ja sen jälkeen lapselle oman profiilin alle oman Sportti-ID:n. Muista liittää lapsesi valmennusryhmään, älä itseäsi.
  3. Ilmoita läsnä/poissaolosta Sulkapalloryhmän treenien kohdalla.
  4. Valmennus- ja jäsenmaksu näkyy "Maksut" -välilehdellä.
  5. Mikäli et halua jatkaa ryhmässä, laita s-postia osoitteseen toimisto@rasu.net, niin poistamme lapsen ryhmästä.


Rasun Nimenhuuto

  1. Klikkaa saamaasi Nimenhuudon liittymislinkkiä
  2. Nimenhuudossa valitse Kirjaudu jäsensivulle > Liity joukkueeseen > täytä tiedot (Pelaajan nimeen lapsen nimi) ja seuraa nimenhuudon ohjeita.
  3. Kun pääset kirjautumaan nimenhuutoon, valitse oikealla yläkulmassa oleva pelaajan nimi > oma profiili, jossa voit muuttaa salasanan mieleiseksi.
  4. Tästä eteenpäin ilmoita viikoittain tapahtumasivuilla olevaan vihreään sulkapallokoulun sarakkeeseen onko juniori tulossa treeneihin (IN) tai poissa treneistä (OUT). Tapahtuman osalta voit myös seurata, että onko harjoitukset peruttu tai onko tullut uusia kommentteja tapahtumaan.