Sulkapallokoulu

Sulkapallokoulun syksyn 2019 ensimmäinen kerta on pe 30.8.2019 ja viimeinen pe 13.12.2019. 

Peruutukset:
Pe 6.12.2019 halli on suljettu Itsenäisyyspäivän vuoksi.
Pe 6.9.2019 on valitettavasti peruttu Ryhdin tapahtuman vuoksi. 

Kenelle:aloittelevat 7-12v. juniorit
Ajankohta:perjantaisin klo 16:00-17:30 Kerttulan liikuntahallissa 
Valmentaja(t):Oona Koskinen (BWF 1-tason koulutus)
oona.koskinen@rasu.net
Apuvalmentajana Emil Varjo
Valmennusmaksu:50 eur (26.8.2019 alkaen sisältää sulkapallokoulun että harrasteryhmän valmennuksen). Juniorin vuosittainen jäsenmaksu 50 eur oikeuttaa pelaamaan junioreille suunnatuilla yhteisillä pelivuoroilla sekä aikuinen-lapsivuorolla.
Ryhmä:Max. 20 junioria
Vapaana:Ei paikkoja vapaana  (23.11.2019 tilanne)
Vakuutus:Vanhempien on syytä huomioida, että jäsenmaksu ja valmennusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli lapsella ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).
Pelisäännöt:Kevätkauden ja syyskauden ensimmäisillä harjoituskerroilla lapsille ja lasten vanhemmille kerrotaan sulkapallokoulun periaatteet ja harjoitusten pelisäännöt. 


Uudet sulkapallokoululaiset 

Mukaan tarvitset sisäpelitossut, verkkarit tai t-paidan ja shortsit. Mailan saat ensi kerroiksi lainaan hallilta. Olethan aina ajoissa paikalla, jotta pääsemme aloittamaan harjoitukset ajallaan. Uusien sulkapallokoululaisten tulee täyttää jäsenhakemus, jonka löydät sivuiltamme kohdasta "Liity jäseneksi". 


Kenelle sulkapallokoulu on tarkoitettu? 

Sulkapallokoulu on tarkoitettu 7-12-vuotiaille sulkapalloa aloitteleville tytöille ja pojille. Sulkapallokoulussa harjoitellaan peruslyöntejä, liikkumista ja sulkapallon sääntöjä. Taitoja voi kehittää käymällä samalla valmennusmaksulla harrasteryhmässä. Kun taidot ovat kehittyneet riittävästi, on sulkapallokoulun ja harrasteryhmän jälkeen mahdollista jatkaa edistyneemmille pelaajille tarkoitetuissa ryhmissä.  


Sulkapallokoululla on käytössä Nimenhuuto 

Nimenhuudon avulla voimme seurata sulkapallokoulun harjoituksiin tulijoiden määrää sekä ilmoittaa salivuoron peruutuksista ajallaan jokaiselle pelaajalle. Tässä ohjeet nimenhuuto-sivun käytöstä: 

  1. Klikkaa saamaasi Nimenhuudon liittymislinkkiä
  2. Nimenhuudossa valitse Kirjaudu jäsensivulle > Liity joukkueeseen > täytä tiedot (Pelaajan nimeen sulkapallokoulussa käyvän lapsen nimi) ja seuraa nimenhuudon ohjeita.
  3. Kun pääset kirjautumaan nimenhuutoon, valitse oikealla yläkulmassa oleva pelaajan nimi > oma profiili, jossa voit muuttaa salasanan mieleiseksi. Lisää myös valmennusryhmän sarakkeeseen: Sulkapallokoulu
  4. Tästä eteenpäin ilmoita viikoittain tapahtumasivuilla olevaan vihreään sulkapallokoulun sarakkeeseen onko sulkapallokoululainen tulossa treeneihin (IN) tai poissa treneistä (OUT). Tapahtuman osalta voit myös seurata, että onko harjoitukset peruttu tai onko tullut uusia kommentteja tapahtumaan.