Sulkapallokoulu

Kenelle:Aloittelevat 7-15v. juniorit.
Ajankohta ja paikka:01.09.2023 - 20.05.2024                             Perjantai klo 16:00-17:30 
Kerttulan liikuntahalli, Kisakatu 4, 21200 Raisio
Valmentaja(t):

Marite Marga

Sami Turunen

Yhteydenotot toimisto@rasu.net

Valmennusmaksu:Kts. Jäseneksi liittyminen. Sisältää sulkapallokoulun ja pallot. Edellytys valmennukseen on, että juniori on liittynyt seuran jäseneksi. Juniorijäsenmaksu oikeuttaa pelaamaan myös yhteisillä pelivuoroilla.
Ryhmä:Maksimi  20 junioria.
Vakuutus:Vanhempien on syytä huomioida, että jäsenmaksu ja valmennusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli lapsella ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).
Pelisäännöt:Kevätkauden ja syyskauden ensimmäisillä harjoituskerroilla lapsille ja lasten vanhemmille kerrotaan sulkapallokoulun periaatteet ja harjoitusten pelisäännöt. 


Uudet sulkapallokoululaiset 

Mukaan tarvitset sisäpelitossut, verkkarit tai t-paidan ja shortsit. Mailan saat ensi kerroiksi lainaan hallilta. Olethan aina ajoissa paikalla, jotta pääsemme aloittamaan harjoitukset ajallaan.  Vanhempi, tuothan lapsesi kentälle saakka ja haet hänet pukuhuoneesta. Näin saamme myös viestiä tarvittaessa välitettyä teille ja voitte varmistua myös, että valmentaja on varmasti paikalla.

Uusien sulkapallokoululaisten tulee täyttää jäsenhakemus, jonka löydät sivuiltamme kohdasta "Jäseneksi liittyminen". 


Kenelle sulkapallokoulu on tarkoitettu? 

Sulkapallokoulu on tarkoitettu 8-15-vuotiaille sulkapalloa aloitteleville tytöille ja pojille. Sulkapallokoulussa harjoitellaan peruslyöntejä, liikkumista ja sulkapallon sääntöjä. Taitoja voi kehittää käymällä samalla valmennusmaksulla harrasteryhmässä. Kun taidot ovat kehittyneet riittävästi, on sulkapallokoulun ja harrasteryhmän jälkeen mahdollista jatkaa edistyneemmille pelaajille tarkoitetuissa ryhmissä.  


Sulkapallokoululla on käytössä SuomiSport 

SuomiSportin avulla voimme seurata sulkapallokoulun harjoituksiin tulijoiden määrää sekä ilmoittaa salivuoron peruutuksista ajallaan jokaiselle pelaajalle.  

  1. Liity Rasun Sulkapallokouluun tästä (vaikka olisit tulossa vain kokeilemaan): https://seurat.suomisport.fi/invite/b9d733fd-9efc-4007-9c12-08c332a615e7
  2. Huom! Huoltajan luo itselleen ensin SuomiSportin Sportti-ID:n ja sen jälkeen lapselle oman profiilin alle oman Sportti-ID:n. Muista liittää lapsesi valmennusryhmään, älä itseäsi.
  3. Ilmoita läsnä/poissaolosta Sulkapalloryhmän treenien kohdalla.
  4. Valmennus- ja jäsenmaksu näkyy "Maksut" -välilehdellä.
  5. Mikäli et halua jatkaa ryhmässä, laita sähköposti osoitteseen toimisto@rasu.net, niin poistamme lapsen ryhmästä.
Rasun Nimenhuuto

  1. Klikkaa saamaasi Nimenhuudon liittymislinkkiä
  2. Nimenhuudossa valitse Kirjaudu jäsensivulle > Liity joukkueeseen > täytä tiedot (Pelaajan nimeen lapsen nimi) ja seuraa nimenhuudon ohjeita.
  3. Kun pääset kirjautumaan nimenhuutoon, valitse oikealla yläkulmassa oleva pelaajan nimi > oma profiili, jossa voit muuttaa salasanan mieleiseksi.
  4.  Ilmoittaudu esim. aikuinen-lapsi -vuoroille Nimenhuudossa.