Sulkapallokoulu

Sulkapallokoulun kevään 2020 ensimmäinen kerta on pe 10.1.2020 ja viimeinen pe 15.5.2020. 

Peruutukset:
Pe 17.1.2020 - hallilla Boleron tapahtuma > joogaa Friisilässä sen sijaan
Pe 10.4.2020 - halli on suljettu pääsiäisen vuoksi
Pe 1.5.2020 - halli on suljettu vapun päivänä


Kenelle:aloittelevat 8-12v. juniorit
Ajankohta:perjantaisin klo 16:00-17:30 Kerttulan liikuntahallissa 
Valmentaja(t):Oona Koskinen (BWF 1-tason koulutus)
oona.koskinen@rasu.net
Apuvalmentajana Emil Varjo
Valmennusmaksu:50 eur (1.1.2020 alkaen) sisältää sulkapallokoulun että harrasteryhmän valmennuksen). Juniorin vuosittainen jäsenmaksu 75 eur oikeuttaa pelaamaan junioreille suunnatuilla yhteisillä pelivuoroilla sekä aikuinen-lapsivuorolla (vaikkei vanhempi/lapsen seurassa oleva aikuinen olisi itse jäsen).
Ryhmä:Max. 20 junioria
Vapaana:5 paikkaa vapaana  (3.1.2020 tilanne)
Vakuutus:Vanhempien on syytä huomioida, että jäsenmaksu ja valmennusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli lapsella ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).
Pelisäännöt:Kevätkauden ja syyskauden ensimmäisillä harjoituskerroilla lapsille ja lasten vanhemmille kerrotaan sulkapallokoulun periaatteet ja harjoitusten pelisäännöt. 


Uudet sulkapallokoululaiset 

Mukaan tarvitset sisäpelitossut, verkkarit tai t-paidan ja shortsit. Mailan saat ensi kerroiksi lainaan hallilta. Olethan aina ajoissa paikalla, jotta pääsemme aloittamaan harjoitukset ajallaan.  Vanhempi, tuothan lapsesi kentälle saakka ja hae hänet pukuhuoneesta. Näin saamme myös viestiä tarvittaessa välitettyä teille ja voitte varmistua myös, että valmentaja on varmasti paikalla.

Uusien sulkapallokoululaisten tulee täyttää jäsenhakemus, jonka löydät sivuiltamme kohdasta "Liity jäseneksi". 


Kenelle sulkapallokoulu on tarkoitettu? 

Sulkapallokoulu on tarkoitettu 8-12-vuotiaille sulkapalloa aloitteleville tytöille ja pojille. Sulkapallokoulussa harjoitellaan peruslyöntejä, liikkumista ja sulkapallon sääntöjä. Taitoja voi kehittää käymällä samalla valmennusmaksulla harrasteryhmässä. Kun taidot ovat kehittyneet riittävästi, on sulkapallokoulun ja harrasteryhmän jälkeen mahdollista jatkaa edistyneemmille pelaajille tarkoitetuissa ryhmissä.  


Sulkapallokoululla on käytössä Nimenhuuto 

Nimenhuudon avulla voimme seurata sulkapallokoulun harjoituksiin tulijoiden määrää sekä ilmoittaa salivuoron peruutuksista ajallaan jokaiselle pelaajalle. Tässä ohjeet nimenhuuto-sivun käytöstä: 

  1. Klikkaa saamaasi Nimenhuudon liittymislinkkiä
  2. Nimenhuudossa valitse Kirjaudu jäsensivulle > Liity joukkueeseen > täytä tiedot (Pelaajan nimeen sulkapallokoulussa käyvän lapsen nimi) ja seuraa nimenhuudon ohjeita.
  3. Kun pääset kirjautumaan nimenhuutoon, valitse oikealla yläkulmassa oleva pelaajan nimi > oma profiili, jossa voit muuttaa salasanan mieleiseksi. Lisää myös valmennusryhmän sarakkeeseen: Sulkapallokoulu
  4. Tästä eteenpäin ilmoita viikoittain tapahtumasivuilla olevaan vihreään sulkapallokoulun sarakkeeseen onko sulkapallokoululainen tulossa treeneihin (IN) tai poissa treneistä (OUT). Tapahtuman osalta voit myös seurata, että onko harjoitukset peruttu tai onko tullut uusia kommentteja tapahtumaan.