Taitoryhmä

Erillistä taitoryhmää ei tällä hetkellä ole!

RaSu junnupelureille on Perjantaisin varattu Kerttulan hallista puolikas missä voi käydä treenaamassa omatoimisesti tai pelaamassa harjoituspelejä. Tämä sulkapallokoulun kanssa samaan aikaan klo 16-17.30


Kenelle:pelaajat, joilla on perusteet hyvin hallinnassa
Ajankohta ja paikka:perjantai klo 16:00-17:30 
Kerttulan liikuntahalli, Kisakatu 4, 21200 Raisio
Valmentaja(t):Marikki Pitkänen (marikki.pitkanen@rasu.net)
Emilia Ojala
Tiia Rantanen
Valmennusmaksu:75 eur/kausi (syksy, eli syys-joulukuu 2021, kevätkausi tammikuu-toukokuu maksetaan erikseen). Valmennus on Rasun jäsenille, eli lisäksi juniorin on liityttävä jäseneksi. Juniorin vuosittainen jäsenmaksu 75 eur (1.1.2021 alkaen) oikeuttaa pelaamaan junioreille suunnatuilla yhteisillä pelivuoroilla (ei ohjausta) sekä aikuinen-lapsi -vuorolla.
Ryhmä:Max. 16 junioria
Vakuutus:Vanhempien on syytä huomioida, että jäsenmaksu ja valmennusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli lapsella ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).
Pelisäännöt:Vuorolle ilmoittaudutaan IN tai OUT SuomiSporttiin torstai-iltaan mennessä.

Uudet taitoryhmäläiset

Uusien taitoryhmäläisten tulee täyttää jäsenhakemus, jonka löydät sivuiltamme kohdasta "Liity jäseneksi". 


Taitoryhmällä on käytössä SuomiSport 

SuomiSportin avulla voimme seurata harjoituksiin tulijoiden määrää sekä ilmoittaa salivuoron peruutuksista ajallaan jokaiselle pelaajalle.  

  1. Liity Rasun taitoryhmään tästä (vaikka olisit tulossa vain kokeilemaan): https://seurat.suomisport.fi/invite/cc0fdc2a-1548-43d4-9952-5c92ff7510e0 
  2. Huom! Huoltaja luo itselleen ensin SuomiSportin Sportti-ID:n ja sen jälkeen lapselle oman profiilin alle oman Sportti-ID:n. Muista liittää lapsesi valmennusryhmään, älä itseäsi.
  3. Ilmoita läsnä/poissaolosta taitoryhmän treenien kohdalla.
  4. Valmennus- ja jäsenmaksu näkyy "Maksut" -välilehdellä.
  5. Mikäli et halua jatkaa ryhmässä, laita s-postia osoitteseen toimisto@rasu.net, niin poistamme lapsen ryhmästä.