Syksyn 2020 pelivuorot

31.8.2020

Nyt näyttää siltä, että päästään syksyllä jälleen pelaamaan ja jatkamaan kesätauon jälkeen valmennustoimintaa. Raision Sulkapalloilijat noudattaa niin Olympiakomitean, Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön ja ulkoministeriön linjauksia harrastustoiminnassa.

Harjoitustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota käsihygieniaan. Kädet on pestävä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Vanhempien tehtävänä on huolehtia, että valmennukseen osallistuvat lapset pesevät kätensä. Harjoituksiin ei saa tulla, jos henkilöllä on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Syksyn pelivuoroihin on tullut pieniä muutoksia; katso kaikki pelivuorot täältä: https://www.rasu.net/pelivuorot/


Treenivuoroille ilmoittautumiset ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan

Valmennusryhmien ilmoittautumiset pyörivät SuomiSportissa ja muut pelivuorot toistaiseksi vielä Nimenhuudossa. Vallitsevasta tilanteesta johtuen on todella tärkeää, että kaikkien läsnäolot on tiedossa. Tämä helpottaa merkittävästi tiedottamista, jos tulee ilmi positiivisia koronavirustartuntoja.

Pysytään terveinä!

Rasun johtokunnan puolesta Susanna, pj

Lisätietoa Olympiakomitean ohjeistuksesta löydät täältä: https://www.olympiakomitea.fi/2020/08/27/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/