Akseli Nummi ja Alvar Melleri 16 parhaan joukkoon nuorten sulkapallon EM-kisoissa Ranskassa

17.2.2020

Akseli Nummi ja Alvar Melleri saivat vastaansa 3. kierroksella Turkin.

Akseli Nummi (RaSu) ja Alvar Melleri (SSB) sijoittuivat nuorten 15-vuotiaiden sulkapallon Euroopan mestaruuskisoissa miesten nelinpelissä 16 parhaan joukkoon. Kisat pelattiin Ranskan Lievinissä 14.-16.2.2020, jossa puitteet ja kannustus olivat kohdillaan. 

"Ensimmäiset tuplat olivat helppoja, mutta kolmannessa ei osattu oikein taktisesti pelata. Mixtissä vastustajat oli vaan suoraan sanottuna parempia ja meille tuli Hennan kanssa aika paljon virheitä," Akseli Nummi pohtii. "Kisoista jäi hyvä fiilis ja olihan se kokonaisuudessaan aika jännittävä kokemus", Akseli toteaa. 

Akselin isä Petri Nummi on tyytyväinen poikien hyvään sijoitukseen EM-kisoissa. "On positiivista huomata, ettei Euroopan kärki ihan mahdottoman kaukana ole! Kaurapuurot täytyy syödä jatkossa huolella ja ruuvata herätyskello nöyrästi tuntia aikaisemmin soimaan ja lisää treeniä. Tästä on hyvä jatkaa!" isä Nummi kiteyttää. 

Kiitoksia kajahtaa niin valmennuksesta kuin matkaseurasta myös U15-valmentajalle Jyri Aallolle, joka oli nuorten mukana kisamatkalla.

Nuorten U15 sulkapallon EM-kisojen tulokset löytyvät Tournament Softwaresta:
https://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx…

Akselin ja Alvarin ottelu turkkilaisia vastaan on katsottavissa Badminton Europe Confederationin sivuilta (https://www.badmintoneurope.tv/en-int/playerpage/118981).

Akselin ja Alvarin ottelu turkkilaisia vastaan on katsottavissa Badminton Federationin sivuilta.

EM-kisojen maskotti Plumy piti tunnelmaa yllä. Sekanelinpari Henna Hukari ja Akseli Nummi päätyivätkin kisojen aikana Plumyn tiukkaan otteeseen. 

Rasu onnittelee kultaa napannutta Nella Nyqvistiä

Samaisissa EM-kisoissa Nella Nyqvist teki historiaa ja nappasi alle 15-vuotiaiden EM-kultaa naisten kaksinpelissä. Turkkilainen Ravza Bodurin joutui tyytymään hopeaan. Lue lisää täältä: https://valmennuskeskus.sulkapallo.fi/2020/02/16/nella-nyqvist-voitti-u15-em-kultaa/