RaSu:n harrasteryhmän treenit on Friisilässä torstaisin klo 16-17.30. Maksu 75€ / kausi (syksy ja kevät erikseen). Hintaan kuuluu myös perjantain taitoryhmä. 

Ensimmäinen treenikerta 2.9.2021. 

Kenelle:Perustaidot hallitsevalle pelaajalle, joka haluaa treenata tekniikkaa, jalkatyötä ja eri lyöntejä.
Ajankohta ja paikka:torstai klo 16.00-17.30 
Friisilän koulu, Tasalankatu 16, 21200 Raisio
Valmentaja(t):Aki Toivonen, Tero Kemppainen 
Valmennusmaksu:

75 euroa/kausi.  Mikäli lapsi on jo maksanut sulkapallokoulun tai taitoryhmän valmennuksesta, harrasteryhmä on maksuton. Mikäli lapsi osallistuu vain harrasteryhmän valmennukseen, kauden valmennusmaksu on 75 euroa.

Valmennus on Rasun jäsenille, eli lisäksi juniorin on liityttävä jäseneksi. Juniorin vuosittainen jäsenmaksu 75 eur (1.1.2020 alkaen) oikeuttaa pelaamaan junioreille suunnatuilla yhteisillä pelivuoroilla (ei ohjausta) ja osallistumaan valmennukseen.

Ryhmä:Max. 16 pelaajaa kerrallaan, SuomiSporttiin ilmoittautumisjärjestyksessä.
Vakuutus:Jäsenmaksu ja valmennusmaksu eivät sisällä tapaturmavakuutusta. Mikäli pelaajalla ei ole sopivaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme hankkimaan sellaisen Sulkapalloliiton kautta (http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/).
Pelisäännöt:Vuorolle ilmoittaudutaan IN tai OUT SuomiSporttiin keskiviikko-iltaan mennessä, jotta valmentaja tietää, onko tulijoita.

Uudet harrasteryhmäläiset

Uusien harrasteryhmäläisten tulee täyttää jäsenhakemus, jonka löydät sivuiltamme kohdasta "Liity jäseneksi". 


Harrasteryhmässä on käytössä SuomiSport 

SuomiSportin avulla voimme seurata harjoituksiin tulijoiden määrää sekä ilmoittaa salivuoron peruutuksista ajallaan jokaiselle pelaajalle.  

  1. Liity Rasun harrasteryhmään tästä (vaikka olisit tulossa vain kokeilemaan): https://seurat.suomisport.fi/invite/93f0b956-bca5-4fee-a1a8-259daa36968f
  2. Huom! Huoltajan luo itselleen ensin SuomiSportin Sportti-ID:n ja sen jälkeen lapselle oman profiilin alle oman Sportti-ID:n. Muista liittää lapsesi valmennusryhmään, älä itseäsi.
  3. Ilmoita läsnä/poissaolosta harrasteryhmän treenien kohdalla.
  4. Valmennus- ja jäsenmaksu näkyy "Maksut" -välilehdellä.
  5. Mikäli et halua jatkaa ryhmässä, laita s-postia osoitteseen toimisto@rasu.net, niin poistamme lapsen ryhmästä.