Rasun uusi johtokunta valittu 6.11.2018

6.11.2018

Raision Sulkapalloilijoiden sääntömääräisessä syyskokouksessa (6.11.2018) käytiin läpi jäsentyytyväisyyskyselyn tulokset, vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio, valittiin uusi johtokunta ja valmistauduttiin Rasun Eliittikisoihin (1.-2.12.2018 Jarkko Nieminen Areenalla). 

Jäsentyytyväisyyskyselyn (syys-lokakuu 2018) perusteella Rasussa on hyvä yhteishenki, runsaat pelivuorot sekä toimiva tiedottaminen.

Rasu jatkaa sisäisten toimintamallien kehittämistä (meneillään on mm. pankin vaihto ja laskutuksen uudistaminen) ja keskittyy etenkin junioritoiminnan kehittämiseen vuonna 2019. Lisäksi tavoitteenamme on uudistaa 30-vuotiaan Rasun ilmettä.

Puheenjohtajaksi valittiin Susanna Lehtojärvi. Johtokunnassa jatkavat myös junioritoiminnan kehittämisen isäkarhu Petri Nummi, valmennuksen kehittämiseen keskittyvä pedagogi Jan Krappala sekä kilpailujohtamisen guru Miikka Nummelin (varapj.). Johtokuntaan saatiin myös lisää naisenergiaa ja valmennusosaamista Marite Margan (siht.) myötä. Rahastonhoitajan luottopestissä jatkaa Sami Turunen. 

Johtokuntaan olisi tulevaisuudessa hyvä saada kiertoa, jottei kellekään iske kisaväsymys. Mukaan voi hypätä vaikka vain yhdeksi vuodeksi.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Reijo Rantanen ja varatoiminnantarkastajaksi Jarmo Jousimo. 
Jatkossa pyrimme myös saamaan toiminnantarkastajapestiin kierron: varatoiminnantarkastaja > toiminnantarkastaja > lepovuoro, jotta jäsenet pääsevät vuorollaan tutustumaan yhdistystoimintaan paremmin.

Iso kiitos kaikille luottamustehtäviin sitoutuneille, ilman teitä seuran toiminta ei olisi mahdollista. Lämmin kiitos myös kaikille rasulaisille, jotka osallistuvat tavalla tai toisella seuran toimintaan. Meitä kaikkia varten tätä työtä tehdään ja jokainen meistä on tärkeä, olit sitten juniori, aikuinen, seniori tai harraste-, kunto- tai kilpapelaaja.

#yhdessä