Rasun ensimmäiset Eliittikisat 1.-2.12.2018 sujuivat mallikkaasti

20.12.2018

Kiitokset aktiivisille rasulaisille!

Suurkiitokset jokaiselle, joka oli mukana tekemässä Raision Sulkapalloilijoiden historiaa ja ihka ensimmäisiä Rasun Eliittikisoja 1.-2.12.2018 Jarkko Nieminen Areenalla. Kisat sujuivat kokonaisuudessaan hyvin. Mm. yhtäkään pisteennäyttäjää ei tarvinnut kuuluttaa otteluihin kumpanakaan kisapäivänä, ja se huomioitiin myös Sulkapalloliitolle menneessä ylituomari Harri Niemisen raportissa. Pisteidennäyttäjille siis suunnattoman iso kiitos: 

Jarmo Jousimo, Jonna Alanto, Pepe Alanto, Pasi Leinonen, Jari Toivonen omien lasten kera, Emil ja Jari Varjo, Jussi Soini, Jari Paavola, Reijo Rantanen, Ronny Di Iorio, Jouko Hellsten, Kaisa Aaltonen, Akseli Nummi, Otto Tursas, Sara Leino, Oona Koskinen, Karoliina Kotilainen, Alina Nummelin, Maija Myrskyranta, Helmi Nieminen, Ranki Jouni, Aimo Lindberg ja Mika Koskinen

Jan Krappala on loi kisoihin rentoa tunnelmaa kuulutuksillaan. Miimu Nummelin ja Jari Paavola huolehtivat ensiaputarvikkeista, joille tuli valitettavasti käyttöä; onneksi selvittiin kuitenkin jääpusseilla ja laastareilla. Kisapaikalle saatiin maittavat hedelmät Jari Paavolan ja Haloilan sponsoroinnin ansiosta. 

Miikka Nummelin huolehti kilpailujohdosta ammattimaiseen tapaansa. Toimitsijapöydällä piti olla kärppänä koko ajan, jotta kisat rullasivat eteenpäin. Toimitsijatehtävät sujuivat tarkalla ja positiivisella asenteella, ja kiitokset kuuluvat seuraaville toimitsijoille: Miikka Nummelin, Aki Toivonen, Jan Krappala, Tomi Nurmi, Marite Marga, Miimu Nummelin sekä Daniel Rantala. 

Badminton Tournament Plannerin käyttöön ryhdytään opastamaan myös muita pelaajia jatkossa. Aki on ystävällisesti luvannut perehdyttää seuraavan kaavioidentekijän tehtävään, joten hakemuksia otetaan jo vastaan seuraavia Rasun Kansallisia kisoja silmällä pitäen (9.-10.2.2019 Kerttulassa). Talkooväkeä tullaan tarvitsemaan jälleen myös pisteennäyttöön, toimitsijapöydälle sekä buffettiin. 

Ennakkotöitä ja seurayhteistyötä

Aki Toivonen teki puolestaan ison urakan kaavioiden parissa. Kisapaikan valmisteluista huolehdittiin jo edeltävinä iltoina Janskun, Miikan ja Petrin, Jarmon ja Jussin toimesta. Petri "Kaikki onnistuu" Nummi teki loistavaa seurayhteistyötä ja hankki meille mm. pisteennäyttötaulut ja podiumin lainaksi Clearilta sekä kehitti kiinnostusta herättävän #mustasulka -konseptin, josta varmasti puhutaan vielä. Jonna ja Pepe Alanto olivat mukana alusta loppuun roudaamassa tavaroita. 


Sulkapalloliiton edustajat vierailivat kisoissa

Saimme terveisiä myös paikalla olevilta Sulkapalloliiton edustajilta, toivoivat, että haemme Eliittikisoja järjestettäväksi jatkossakin. Rasu sai myös 30-vuotislahjaksi BWF 1-tason valmennuslahjakortin Sulkapalloliitolta. Seuraava koulutus järjestetään Turussa kevään 2019 aikana ja Rasusta ollaan saamassa useampi osallistuja kyseiseen koulutukseen. Lisätietoa täältä: https://losu.sporttisaitti.com/tapahtumat/koulutukset-ja-kurssit/bwf-valmentajakoulutus-2019/ 

Rest in peace Jyrki Pääkkö

Kisoissa pidettiin hiljainen hetki poismenneen sulkapalloaktiivin Jyrki Pääkön muistoksi. Lämmin kiitos Jarille muistopuheesta. 

Suurkiitokset vielä kaikille upeista kisoista!

Susanna Lehtojärvi, puheenjohtaja



Live stream kisoista katsottavissa: http://sulkapallo.tv/en/event/raisio-eliitti-2018-1-2122018