Koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet Rasun toiminnassa

13.3.2020

Raision Sulkapalloilijoiden johtokunta on käsitellyt 12.3.2020 esiin tulleita uusia koronaviruksen torjuntaan liittyviä ohjeita. Olemme päättäneet ryhtyä viranomaissuositusten mukaisesti seuraaviin toimenpiteisiin, joilla halutaan hidastaa koronavirusepidemian leviämistä ja varmistaa terveydenhuollon resurssien riittävyys poikkeuksellisessa tilanteessa. Vähentämällä tartuttamisen mahdollisuuksia suojelemme riskiryhmässä olevia.

Muistakaa huolellinen käsihygienia; 20 sekunnin vaahtoava saippuakäsipesu on hyvä ottaa tavaksi treeneihin tullessa. Mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi todetaan koronavirustartunta ja olet ollut mukana seuran toiminnassa, kuten treeneissä, muistathan ilmoittaa asiasta omalle valmentajallesi.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät (sulkapallokoulu, taitoryhmä, harrasteryhmä ja kilparyhmä) on peruttu toistaiseksi ja tiedotamme, kun valmennustoiminta taas jatkuu.

Pelivuorot

Pelivuoroilla on vältettävä turhia kontakteja. Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään harrastustunneille, treeneihin ja tilaisuuksiin osallistumista. Lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta treeneihin, myös kilpailu- ja valmennuspuolella.

Kilpailut

Rasun Tähtikisat 11.-12.4.2020 ja LounaSulan kisat 2.5.2020 perutaan nykyisistä ajankohdista. Selvitämme mahdollisuutta siirtää ne myöhemmin pidettäviksi.

Valtioneuvoston tiedote 12.3.2020

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa www.thl.fi


Pahoittelemme aiheutunutta haittaa ja toivomme, että pääsemme kaikki pian takaisin treenaamaan ja harrastusten pariin.

Lisätiedustelut: Raision Sulkapalloilijat, toimisto@rasu.net